Ga naar hoofdinhoud

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor therapie of coaching en heb je vragen? Neem dan gerust contact op! Schroom niet, want Marieke staat je graag te woord en helpt je alvast op weg!

Ronduit jezelf

Parallelweg 46
7102 DG  Winterswijk

info@ronduitjezelf.nl
tel. 06 14 21 60 88
KVK 71922830

Werkdagen en -tijden:
Ronduit Jezelf werkt enkel op afspraak.
Maandag        08.00 – 17.00 uur
Dinsdag          08.45 – 17.00 uur
Donderdag    08.00 – 17.00 uur
Eventueel op woensdagochtend, vrijdagochtend of een avond in overleg.

Wachttijden
Op dit moment is er geen wachttijd!

Locatie

Het adres van Ronduit Jezelf is Parallelweg 46, 7102 DG in Winterswijk. Dit is op loopafstand van het centrum en het (bus- en trein) station. Kom je met de auto? Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aan de weg en naast het gebouw. De ingang van de praktijk is aan de straatzijde en Ronduit Jezelf bevindt zich op de eerste etage. Je mag zowel op de begane grond (waar je ook alvast een lekker kopje koffie of thee, of een glas water kunt pakken) of op de eerste etage in de wachtruimte plaatsnemen. Marieke komt je daar ophalen.

Het gebouw wordt gedeeld met een aantal andere onderneemsters, waaronder een (sport)masseuse, een pedicure en een fysiotherapeute die Jurtin inlegzolen maakt. Er word je dan ook vriendelijk gevraagd respectvol om te gaan met de privacy van andere klanten. Ook word je verzocht, in de wachtruimten, met een zacht stemvolume te praten zodat eenieder in rust kan werken en zijn/haar behandeling kan ontvangen.

De praktijk is helaas niet goed toegankelijk voor mindervaliden. Is traplopen (1 etage) niet mogelijk, maar wil je wel graag met Marieke werken? Neem dan gerust alsnog contact op, er zijn altijd oplossingen te vinden!

Ronduit Jezelf Winterswijk
Ronduit Jezelf Winterswijk
Marieke Toebes

Én, ben je bereid in jezelf te investeren?

Als jij er klaar voor bent, ben ik het ook! Neem gerust contact met me op als je vragen hebt. Ben je al overtuigd? Meld je dan direct aan!

Back To Top